F10 Ålsten
Välkommen till F10 Ålstens egen hemsida!

Denna hemsida är under utformning, vi hoppas det ska underlätta för oss alla.

Det mesta av informationen finns även i din mailbox, men detta blir ett sätt att samla den på ett ställe.

Se Dokument för t ex schema och instruktioner för matchvärdskap och kiosken i Stora Mossen. Se Kalender för kommande aktivteter.

Kontakta oss lagföräldrar vid ev frågor - Anna, Eleonore & Jenny alt coach Johan såklart!

Nu har F10 Ålsten en egen hemsida!
2021-10-18 22:31

Denna höst gör vi ett försök att samla det mesta av informationen som annars riskerar att drunkna i något hörn av våra mailboxar. Se även texten ovan.

Hör gärna av er om ni har frågor/synpunkter!

Easy Basket-helgerna står som 2-dagars aktivitet
2021-10-18 22:24

Easy Basket är det som gäller även i år för våra tjejer, https://stockholmbasket.se/easybasket-barn-8-12-ar/, våra tjejer spelar U12 detta år.

Kiosken i Stora Mossen - kul för tjejerna, och klirr i kassan!
2021-10-18 22:13

I år har vårt lag möjlighet att tjäna pengar till lagkassan genom att vid tre tillfälle ha helgansvaret för fiket i Stora Mossens idrottshall vid tre tillfällen. Schema för "bemanningen" av kiosken skickas ut inför respektive helg, byt med varandra vid behov.

Förtjänsten från kiosken delas lika mellan de lag som deltar i bemanningen, bortsett från ev egna bakverk där hela förtjänsten går direkt till F10 Ålsten.

OBS! Schema och instruktioner finns under Dokument!

AlvikPlus-korten säljs i år digitalt!
2021-10-18 22:09

I år kan vi sälja våra AlvikPlus-kort (samt Stora Plus, årskort t matcher mm) digitalt. Det är fortfarande dels en mycket viktig inkomstkälla för klubben, men även en superbra källa för lagkassan. 25% av priset för varje sålt kort går till lagkassan!

Lycka till med försäljningen!

OBS! SE UNDER DOKUMENT, här finns all information ni behöver om AlvikPlus-korten.